Fitness leggings kopen?

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige fitness legging waarin je figuur prachtig naar voren komt en die tegelijkertijd je sportieve prestaties bevorderd?

De Heliasgymwear workout leggings hebben een ultra flatterende werking op het figuur en voldoen aan alle belangrijke eigenschappen die nodig zijn om jouw workout tot een nieuwe hoogte te tillen!

Helias Gym Leggings toppers

Zie onderstaand de meest populaire gym leggings van Heliasgymwear:

fitness legging

Fitness Legging Dames Top 10

Met een overweldigend online aanbod aan fitness leggings is het soms moeilijk een keuze te maken, en soms heb je wellicht het gevoel dat veel fitness leggings op elkaar lijken.

De beste fitness leggings onderscheiden zich vanwege een ultra comfortabel en flatterend design, ze zijn naadloos ontwikkeld, voorzien van een hoge taille, en ze beschikken over de perfecte stof verhouding met de ideale hoeveel stretch.

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk maken hebben wij onze beste 10 fitness leggings voor je op een rijtje gezet.

1. Fitness Legging - Pearl Black

De ongekend populaire zwarte fitness legging is het meest verkochte model binnen onze collectie. De workout legging is volledig squat-proof, ultra comfortabel en eenvoudig te combineren met zowel iedere bovenkleding. De zwarte sportlegging heeft een corrigerende werking op je figuur waardoor je slanker oogt.

Dit is goed te zien bij de taille, die smaller oogt waardoor je vrouwelijke vormen juist weer beter naar voren komen. Het corrigerende effect wordt veroorzaakt door de hoge taille die de onderbuik in zijn geheel bedekt waardoor je buik platter lijkt.

Al met al kunnen we stellen dat de Pearl Black de perfecte zwarte sportlegging is die voor ieder lichaamstype zorgt voor een verbeterde versie van zichzelf.

2. Dames Sportlegging - Royal Jewel

Het prachtige design van de Royal Jewel is gecreëerd door een kleurcontrast van zwart met grijs in de fitness legging te verwerken. De zwarte patronen lopen langs het buitenbeen naar beneden en vormen zich eveneens onder de billen. De patronen onder de billen zorgen er namelijk voor dat deze zichtbaar ronder en beter gevormd naar voren komen en hebben zowel een flatterende werking op de billen als de benen.

Vanwege het schitterende design dat eveneens helpt om het figuur te flatteren, en de hoogwaardige kwaliteit stof, kunnen we stellen dat de Royal Jewel eveneens één van de meest superieure fitness leggings in Nederland is van dit moment!

3. Fitness Legging - Emerald Blue

De Emerald Blue springt er absoluut uit vanwege de prachtige navy blauwe kleur waarin op zeer functionele wijze contouren zijn toegevoegd om het figuur te flatteren. De donkerblauwe sportlegging geeft je een energieke uitstraling en laat je billen, taille, en benen er zichtbaar mooier gevormd uitzien. 

De Emerald Blue is het perfecte voorbeeld van de volmaakte shaping legging waarbij voornamelijk het accentueren van de billen er enorm uitspringt! Wanneer jij dus op zoek bent naar een blauwe sportlegging waarin je figuur perfect uitkomt, dan is de Emerald Blue zonder twijfel de beste keuze die je kunt maken!

4. Dames Sportlegging - Royal Winter

Zoals de naam al doet vermoeden biedt de Royal Winter de perfecte oplossing om in de koude en natte wintermaanden je training ongehinderd voort te kunnen zetten. 

Door de compressie op de winter leggings sluiten ze namelijk strak om het lichaam waardoor ze nauwelijks wind vangen. Omdat de winter sportleggings gemaakt zijn van nylon, wat een vochtafstotende kunstvezel betreft, zijn ze uitermate geschikt om buiten te trainen zoals bijvoorbeeld hardlopen.

Ze bieden warmte vanwege de dikke stof, zijn bestand tegen regenbuien en windvlagen, en ze zijn in tegenstelling tot de meeste winter leggings ook nog eens ontwikkeld om de vrouwelijke vormen te accentueren.

5. Dames Sportlegging - Royal Highness

Een schitterende grijze seamless legging die de vrouwelijke vormen tot in de perfectie accentueert, 

De Royal Highness heeft net als de Royal Winter een iets dikkere comfortabele stof en zorgt voor een formele en onopvallende uitstraling. De patronen op de sportlegging hebben een enorm shapende werking waardoor je benen slanker lijken, taille en zelfs je onderbuik slanker ogen.

De grijze sportlegging is geschikt om zowel binnen- als buiten in te sporten, en wordt vanwege de zijdezachte stof eveneens casual gedragen.

 

6. Dames Sportlegging - Divine Majesty

De Divine Majesty heeft een vlot en felgekleurd design die zeker niet aan de aandacht van de menigte ontsnapt.

Ontwikkeld vanuit de moderne naadloze productietechniek onderscheidt de sportlegging zich vanwege het vlotte en schitterend gekleurde design. 

De paars gekleurde legging is tevens beschikbaar met een bijpassende top om de gym outfit compleet te maken

De fitness legging schijnt niet door, zakt niet af  en voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen, maar het prachtig opvallende design van de Divine Majesty is ongeëvenaard.

7. Fitness legging - Ruby Blue

De lichtblauwe work-out legging heeft een ultra flatterende werking op het figuur en geeft een energieke uitstraling.

Voel jij je comfortabel in een lichtblauwe fitness legging en ben jij helemaal verliefd op de schitterende kleur? Dan is de Ruby Blue absoluut de gymlegging die je figuur weer laat stralen.

8. Dames Sportlegging - Divine Princess

De divine princess is een prachtige groene seamless sportlegging met een vlot en kwalitatief hoogwaardig design. De groene legging is het zusje van de Divine Majesty die zich op plaats 6 in deze lijst bevindt en het verschil in positie zit hem in de minder opvallende- en aansprekende kleur. Dit verschil hebben wij vooral gemerkt door de terugkoppeling die wij van klanten ontvangen hebben, en in het aantal individuele bestellingen tussen beide. Dit neemt niet weg dat de Divine Princess eveneens een hoogwaardig product is waarvan de kwaliteit identiek is aan die van de Royal Majesty. 

Voorzien van voldoende compressie, een hoge taille, en de perfecte stof verhouding biedt de Royal Princess voor iedereen de mogelijkheid om zowel buiten- als binnen te sporten!

9. Dames Sportlegging - Royal Ocean

De Royal Ocean is een prachtige aanvulling op de Royal collectie vanwege het kleurrijke design, Tot dusver kende de collectie enkel sportleggings met de combinatie zwart of grijs. Juist door regelmatig kleur toe te voegen aan je kleding zul je een stuk beter in je vel zitten. De prachtige groene sportlegging heeft twee verschillende tinten groen in het design verwerkt waarvan de meest donkere tint zich in een functionele patroon vorm bevindt.  De patronen zorgen er namelijk voor dat je benen mooi en slank worden getoond en ze accentueren de vrouwelijke rondingen, 

De Royal Ocean is het kleurrijke pareltje van de hoogwaardige Royal Collectie!

10. Fitness Legging - Sapphire Green

De sapphire green zorgt in combinatie met een witte dames sporttop voor het ultieme sportsetje. 

Het ultra flatterende design wordt nog eens versterkt door de prachtig groene kleur en de functionele contouren die zich net onder de billen bevinden.

Daarnaast heeft de Sapphire Green de perfecte pasvorm waarbij de vrouwelijke normen tot in de perfectie naar voren komen!

dames fitness leggings

Wat is een fitness legging?

Een fitness legging is een sportbroek die speciaal is ontwikkeld om cardiovasculaire training en krachttraining in uit te voeren. De fitness leggings hebben een goed ademend design waarin je comfortabel kunt bewegen, ze zijn volledig squatproof zodat jij zorgeloos je squats kunt uitvoeren, ze beschikken over een nauwsluitende pasvorm zodat de leggings niet afzakken tijdens een workout, en ze hebben een ultra flatterende werking op je figuur. Fitness leggings zijn wereldwijd de meest populaire dames sportleggings.

Trendy fitness leggings

Fitness leggings komen in talloze vormen, verschillende designs, en verschillende merken voor. Bekende modellen als de Nike fitness leggings of Gymshark fitness leggings  worden steeds vaker ontworpen in specifieke trendy pasvormen waarbij uiterlijke vertoning een belangrijke rol speelt.

Bekijk onderstaand de meest trendy fitness leggings van dit moment!

Fitness legging high waist

High waist fitness leggings mogen absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast. Ze zorgen voor een zichtbare smalle taille, geven jou de gewenste lange en slanke benen, en accentueren de vrouwelijke vormen tot in de perfectie. De high waist sportlegging is ongetwijfeld de meest populaire legging binnen de fitness industrie en zorgt in combinatie met een seamless design voor de volmaakte fitness legging.

De moderne fitness leggings beschikken over een hoge taille die tot net boven de navel komt. Door de compressie op de hoge tailleband sluit deze zich strak om het middel wat ervoor zorgt dat de fitness leggings niet afzakken tijdens je workout.

Fitness legging seamless

Seamless workout leggings zijn niet langer weg te denken binnen de fitness industrie en zijn wereldwijd razend populair.

De naadloze productietechniek die machinaal wordt toegepast zorgt ervoor dat er zo min mogelijk naden worden gebruikt in de productie van de fitness leggings. Hierdoor voorkom je schuurplekken en huidirritatie, zijn de leggings bijzonder duurzaam, ultra comfortabel, en hebben ze een schitterend design die de vrouwelijke vormen prachtig naar voren laten komen. 

De seamless fitness leggings worden ook wel naadloze sportleggings genoemd en vormen in combinatie met een hoge taille de ultieme fitness leggings van dit moment!

Fitness legging squat proof

Wellicht de belangrijkste eigenschap voor een goede fitness legging. Het is natuurlijk noodzakelijk een fitness legging aan te schaffen die niet doorschijnt zodat we onze work-out sessie zorgeloos kunnen voldoen zonder dat de hele sportschool mee kan genieten van ons ondergoed. Of een fitness legging wel of niet squat-proof is kan meerdere oorzaken hebben. 

De meest voorkomende oorzaken zijn een te kleine maat, een te lage stofdichtheid en een slechte kwaliteit stof. Een squat proof legging kun je vooraf eenvoudig herkennen aan de eigenschappen.

Fitness legging shorts

Het is tijdens de warme zomer maanden zeker niet altijd even comfortabel om in een full length sportlegging je workouts te voldoen. Om er voor te zorgen dat jij tijdens deze periode kunt sporten in een sportbroek met dezelfde flatterende werking en functionele eigenschappen hebben wij de perfecte fitness shorts ontwikkeld!

Bekijk nu onze hoogwaardige fitness shorts en ga een comfortabele zomer workout tegemoet!

Fitness leggings push up

Fitness leggings push up worden ook wel shaping leggings genoemd en zorgen voor het liften van de billen. De fitness leggings accentueren de vrouwelijke vormen door onder andere contouren, patronen, en kleurcontrast in te zetten.

Waarom een fitness legging?

Een hoogwaardige fitness legging heeft direct invloed op je motivatie en sportieve prestaties. Je zit beter in je vel, je straalt energie en zelfvertrouwen uit, en je gaat met plezier naar de sportschool. 

De perfecte workout legging laat ons figuur prachtig naar voren komen, zit ultra comfortabel, en geeft ons een goed gevoel over onszelf. Een goede dames fitness set heeft veel meer invloed dan we wellicht in eerste instantie zouden verwachten, en vandaar dat wij je graag laten kennis maken met de dames sportlegging sensatie van dit moment!

4 Voordelen van een workout legging

Het lijkt in eerste instantie wellicht wat overdreven maar een goede sportlegging kan het verschil maken of we de hele week naar de sportschool gaan of dat we thuis op de bank blijven zitten.

Een goede sportlegging maakt ons happy en zorgt ervoor dat we met een goed gevoel in de sportschool lopen.

Denk zelf maar eens na wanneer je een sportlegging bestelde, of je er dan ook direct in wilde sporten? Dat is ook helemaal niet vreemd, sterker nog, het is een menselijke reactie om graag gezien te worden wanneer we ons mooi of fijn voelen. Het kan dus zelfs het verschil maken of we onze wekelijkse workouts voldoen of dat we thuis blijven omdat we deze week geen zin hebben.

1. We gaan in een workout legging sneller naar de sportschool

Het lijkt in eerste instantie wellicht wat overdreven maar een goede sportlegging kan het verschil maken of we de hele week naar de sportschool gaan of dat we thuis op de bank blijven zitten.

Een goede sportlegging maakt ons happy en zorgt ervoor dat we met een goed gevoel in de sportschool lopen.

Denk zelf maar eens na wanneer je een sportlegging bestelde, of je er dan ook direct in wilde sporten? Dat is ook helemaal niet vreemd, sterker nog, het is een menselijke reactie om graag gezien te worden wanneer we ons mooi of fijn voelen. Het kan dus zelfs het verschil maken of we onze wekelijkse workouts voldoen of dat we thuis blijven omdat we deze week geen zin hebben.

2. We trainen harder in een goede gym legging

Voelen wij ons fijn in een mooie sportlegging waarin ons figuur perfect naar voren komt, dan zijn we een stuk gemotiveerder en zullen we een stuk harder trainen dan voorheen.

Het is exact hetzelfde principe als wanneer de eerste vooruitgang zichtbaar word, omdat we zien dat het resultaat oplevert waar we zo hard voor werken, zullen we nog harder ons best doen omdat het motiveert. Wanneer we in een mooie fitness legging lopen die ons figuur prachtig naar voren laat komen zijn we geneigd nog harder te werken en zijn we nog meer gemotiveerd.

Een studie in de Journal of Experimental Social Psychology beweert dat kleding je gedrag beïnvloedt omdat het een symbolische betekenis heeft. Dus wat je aan hebt, verandert eigenlijk onbewust hoe je handelt.

Dr. Jonathan Fader, sportpsycholoog van de New York Mets, een baseball team uit New York, beweert dat wanneer je een nieuwe outfit zoals bijvoorbeeld een fitness outfit aantrekt, je een karakter begint te ontwikkelen net zoals een acteur die een kostuum aantrekt voor een optreden. Je voelt je dan ook echt een fitgirl en begint meer te geloven in je eigen kunnen. Wanneer je leuke fitness leggings draagt, ben je niet alleen meer geneigd om daadwerkelijk harder te trainen, maar heb je dus ook meer vertrouwen in je capaciteiten. Dit leidt vaak tot betere prestaties en op de lange termijn dus sneller resultaat.

3. Workout leggings zijn comfortabel

De beste workout leggings zijn naadloos ontwikkeld waardoor schuurplekken en huidirritatie als gevolg van frictie met de huid worden voorkomen. De workout leggings zijn gemaakt van een zijdezachte elastische stof waardoor de legging aanvoelt als een tweede huid en ons de volledige bewegingsvrijheid biedt zonder hierbij slijtage op te lopen.

De workout leggings stimuleren onze sportieve prestaties en zorgen ervoor dat we ondanks alle omstandigheden altijd in shape kunnen blijven!

4. Een gym legging heeft een goed ademend en sweat proof design

Een goede fitness legging beschikt over een goed ademend design waardoor we niet oververhit raken. Het luchtige design reguleert de temperatuur en zorgt voor de ideale omstandigheden om jouw workout zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. 

Een goed ademende fitness legging plakt niet en voelt niet benauwd, waardoor jij zelfs tijdens de meest intense workouts niet wordt gehinderd!

Hoogwaardige fitness leggings zijn daarnaast sweat proof wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen zweet dat wordt veroorzaakt tijdens het sporten. De workout legging voert het zweet perfect af waardoor de spieren geen koud vatten en het niet aan je lichaam blijft plakken. Daarnaast worden hiermee onaangename geurtjes en zichtbare zweetplekken voorkomen.

Of een gym legging zweetbestendig is wordt bepaald door de stof verhouding die is gebruikt, zo werkt de synthetische kunstvezel nylon die vaak in de productie van goede kwaliteit workout leggings voorkomt zelfs vochtafstotend.

Bekijk dan ook altijd vooraf welke stoffen er in de fitness legging zijn verwerkt.

Van welke stof wordt een gym legging gemaakt?

De stof verhouding van de fitness legging is bepalend voor de kwaliteit en duurzaamheid van de sportleggings. Zo kun je bijvoorbeeld het beste katoen vermijden omdat katoen het zweet niet afvoert waardoor het enorm gaat stinken. Ook is katoen een stof die al snel doorschijnt waardoor het zeker als fitness legging geen optie is.

Je kunt het beste kiezen voor de synthetische kunstvezels nylon of polyester. Deze stoffen staan bekend om de duurzaamheid en kwaliteit, en worden veelal gebruikt in de productie van goede kwaliteit fitness leggings.

Door voor een combinatie met spandex/elastaan te kiezen, heeft de fitness legging voldoende stretch, waardoor je comfortabel de meest intensieve workouts kunt volbrengen. Daarnaast voelt spandex zijdezacht aan waardoor de spandex leggings super lekker zitten!

Waar moet je op letten bij aanschaf van een fitness legging?

Bij aanschaf van een fitness legging kijken we allemaal naar de bijgevoegde foto’s maar leest maar een enkeling van ons daadwerkelijk de specificaties die erbij vermeldt staan. Aan de hand van deze specificaties kunnen we exact bepalen of de fitness legging van goede kwaliteit is en het is dan ook uiterst belangrijk om deze vooraf door te nemen. Op deze specificaties moet jij letten wanneer je een legging aanschaft:

 • Stof verhouding fitness legging
 • Seamless legging
 • Fitness legging high waist
 • Elastische fitness leggings 

Aan de hand van deze 4 eigenschappen kunnen we eenvoudig de kwaliteit van de legging aflezen. Zo bepaald de stof verhouding of de leggings duurzaam,nauwsluitend, goed ademend, en comfortabel zijn. De stof verhouding vertelt ons namelijk exact wat we kunnen verwachten.

De seamless ofwel naadloze leggings zijn gemaakt vanuit een moderne productiemethode waarin de seamless techniek is toegepast. Deze leggings zijn geproduceerd met zo min mogelijk naden en zitten onder andere comfortabeler, zijn duurzamer, en zorgen voor een prachtig vlot design.

Een high waist legging laat je figuur er prachtig uitkomen en zorgt ervoor dat de vrouwelijke vormen prachtig naar voren komen. De hoge taille leggings geven de perfecte look, zitten uiterst comfortabel en zijn meestal van hoge kwaliteit.

Aan de hand van de elasticiteit, bepaald door het percentage spandex, kunnen we aflezen of de leggings een grote kans hebben om door te schijnen, het figuur mooi weergeven, en of ze niet afzakken. Een fitness legging die niet afzakt is voorzien van een goede elasticiteit en heeft voldoende compressie.

De beste gym leggings voor een home workout

Hoewel we niet langer naar de sportschool gaan is het natuurlijk belangrijk dat we beide sporten zodat we zelfverzekerd, fit, en in goede lichamelijke shape blijven. Ondanks dat we geen andere mensen onder ogen komen is het wel belangrijk om te blijven sporten in de daarvoor speciaal ontwikkelde sportkleding. 

De beste sportkleding werkt namelijk stimuleert namelijk je sportieve prestaties en heeft daarnaast een enorm motiverende werking. Zie onderstaand de beste gym leggings voor een home workout waardoor jij ook vanuit huis in optimale shape blijft!

Waarom thuis Gym Leggings dragen?

We gaan niet naar de sportschool maar vinden het uiteraard belangrijk om in shape te blijven! Helaas genieten de meeste van ons niet van de luxe die een private gym biedt en zit er niets anders op dan thuis of buiten aan ons lichaam te werken om ons figuur te behouden.

De sportkleding die we thuis dragen tijdens een workout kan een enorme impact hebben op onze voortgang en kan weldegelijk het verschil maken in het behouden van onze shape! Onderstaand vind je 10 voordelen die een Gym Legging biedt tijdens onze home workouts.

1. Gym Leggings geven ons voldoende bewegingsvrijheid

Een goede sportlegging voelt aan als een tweede huid en is speciaal ontwikkeld om jouw bewegingen zo comfortabel mogelijk te kunnen uitvoeren. Met een perfecte stretch zal de sportlegging met ons lichaam meerekken tijdens het uitvoeren de oefeningen zonder dat hierbij de sportieve prestaties worden geremd. 

2. Het kopen van nieuwe fitness kleding werkt motiverend

Het aanschaffen van nieuwe sportkleding zorgt voor nieuwe motivatie en kan jou helpen om uit je workout dipje te komen.

We worden enthousiast van nieuwe sportkleding waarin we ons goed en zelfverzekerd voelen, en dit houdt ons eveneens gemotiveerd. 

3. Thuis sporten in een sportoutfit geeft ons zelfvertrouwen

Een goede sportoutfit en met name een sportlegging heeft een enorme flatterende werking op ons figuur.

Onze benen komen prachtig slank naar voren, onze taille oogt smaller, en de vrouwelijke rondingen komen perfect naar voren. Sporten in een sportoutfit waarin we er goed uitzien werkt enorm motiverend en geeft ons zelfvertrouwen een boost

4. Goed ademende en sweat proof fitness leggings

Omdat goede sportkleding natuurlijk speciaal is ontwikkeld om intensief in te bewegen is er in het productieproces gebruik gemaakt van stoffen die het zweet goed verwerken of zelfs afstoten, en die goed ademen.

Hierdoor wordt de temperatuur goed gereguleerd en de warmte afgevoerd zodat het lichaam niet oververhit raakt in tegenstelling tot normale kleding.

5. Een goede sportlegging zakt niet af

Wanneer we thuis intensief sporten is het natuurlijk minder gênant wanneer onze sportlegging afzakt maar het maakt er natuurlijk niet minder comfortabel op!

Een goede sportlegging is voorzien van een waistband met voldoende compressie waardoor de legging zelfs tijdens de meest intensieve workouts niet afzakt. Hierdoor kun jij comfortabel en ongehinderd je workouts uitvoeren.

6. Draag het sport setje wat je eerder niet durfde

We kennen het allemaal wel, of we het nou hebben over sportkleding of normale kleding, we hebben allemaal wel eens een outfit gezien die onze nieuwsgierigheid heeft gewekt maar die we nimmer in gezelschap zouden dragen. 

Nu we thuis sporten zonder ogen die ons aanstaren kunnen we eindelijk eens die prachtige licht blauwe of paarse sportlegging dragen waarvan we eerder het gevoel hadden dat we teveel zouden opvallen of ons voorstelde wat anderen wel niet zouden denken.

Thuis zijn we in de ideale gelegenheid om die prachtig opvallende sport outfit te dragen zonder ons ongemakkelijk te voelen!

7. Nieuwe sportkleding motiveert

Heb jij last van een training dipje nu je niet langer in de sportschool terecht kunt en baal je hier tegelijkertijd ontzettend van? Het aanschaffen van nieuwe sportkleding kan een enorme motivatiebron zijn om ook thuis onze workouts weer op te pakken en in shape te blijven.

We voelen ons vrolijk, zelfverzekerd, en gemotiveerd in een prachtige dames sport outfit, en het kan dan ook de perfecte oplossing zijn voor jouw motivatiedip! 

8. Gym leggings lopen minder slijtage op

Goede gym leggings zijn voorzien van de ideale stof verhouding met een hoogwaardige four-way stretch. Dit zorgt ervoor dat jij tijdens je workouts comfortabel kunt bewegen en dat de gym legging geen slijtage oploopt. De vezels verliezen haar kwaliteit niet en zijn een stuk duurzamer dan normale leggings die niet berekend zijn op intensieve bewegingen.

9. Deel je voortgang op social media

Het delen op social media van de vooruitgang die we boeken tijdens onze home workouts werkt eveneens zeer motiverend! De tijd die we thuis zitten kunnen we functioneel gebruiken door hard te werken aan onze shape voor in de zomer en we blijven natuurlijk enorm enthousiast en gemotiveerd door onze voortgang tussentijds te delen op social media.

En hoe delen wij die voortgang het liefst? Precies! In een prachtige sportoutfit waarin ons lichaam prachtig naar voren komt.

10. Voorkom schuurplekken en huidirritatie

Naadloze sportkleding is speciaal ontwikkeld met zo min mogelijk naden in het productieproces waardoor schuurplekken en huidirritatie worden voorkomen. Tijdens het intensief bewegen wrijft de stof van de sportlegging constant tegen onze huid en wanneer de stof verhouding hier niet op is berekend zal dit leiden tot schuurplekken en huidirritatie.

Goede sportkleding is voorzien van de perfecte stof verhouding met zo min mogelijk naden waardoor wij comfortabel en zonder irritatie kunnen sporten.

De beste workout leggings om buiten in te sporten

Zoals vermeldt zijn de beste fitness leggings om buiten in te sporten dus bestand tegen slechte weersomstandigheden vanwege de ideale stof verhouding. De beste sportleggings voor buiten sporten zijn daarnaast iets dikker van stof waardoor de spieren goed warm blijven. 

Zo hebben wij inmiddels een speciaal ontwikkelde winter legging ontwikkeld waarin jij zelfs tijdens deze koude en slechte wintermaanden geen enkele reden hebt om thuis te blijven zitten!

Bekijk de beste gym leggings om buiten in te sporten en zorg dat jij ook in deze slechte weersomstandigheden je motivatie niet verliest!

Wat zijn de beste stoffen voor fitness leggings?

De combinatie met nylon/spandex is ongetwijfeld de beste als het gaat om de productie van fitness leggings.

 nylon is zacht, schimmelbestendig en uitermate rekbaar. De fitness leggings gemaakt van nylon rekken soepel mee terwijl je beweegt en zijn vaak voorzien van een four-way stretch wat een stuk duurzamer is en de kwaliteit bevorderd, ze keren namelijk eenvoudig terug naar de voorgerekte vorm en maat zonder slijtage op te lopen.

Nylon is daarnaast volledig sweat proof omdat ze het zweet van je huid afvoeren naar de buitenste laag van de stof waar het kan verdampen. De synthetische vezel nylon is bijzonder duurzaam, volledig squat proof, bevat de perfect stretch en laat je figuur prachtig naar voren komen. 

Spandex ofwel lycra is extreem flexibel en rekbaar, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor intensieve workouts met veel beweging. Spandex rekt namelijk tot wel acht keer zijn normale grootte uit waardoor de bewegingsvrijheid ongeëvenaard is! Let echter op de was instructies met spandex, het dient namelijk koud gewassen te worden en niet gestreken. Spandex is daarnaast zijdezacht en voelt enorm comfortabel om de huid. 

De combinatie nylon/spandex maakt de ultieme fitness legging die met gemak de meest intensieve workouts doorstaat en je zelfs helpt in je sportieve prestaties. Wij hebben zelf de ideale fitness leggings ontwikkeld in de verhouding: 87% Nylon / 13% spandex.

Hoe zorg je ervoor dat je fitness legging langer meegaat?

Om te kwaliteit van de fitness leggings te behouden kun je het beste onderstaande instructies opvolgen. Dit zorgt er namelijk voor dat de levensduur van de leggings wordt verlengt zodat je optimaal plezier kunt beleven aan de leggings. 

 • Houdt je aan de wasinstructies
 • Kies de juiste maat leggings
 • Zorg dat je postuur redelijk hetzelfde blijft
 • Was de leggings binnenstebuiten
 • Vermijd de droogtrommel
 • Vermijd bleekmiddel

Fitness set dames

Een dames sport set bestaat uit een sportbroek en een sporttopje of sport bh. Niet verrassend is de dames sportlegging de meest populaire sportbroek binnen de fitness industrie die voorzien van een functioneel en flatterend design vele voordelen bied aan de eindgebruiker. 

In dit artikel leer je hoe je een goede gym legging herkent, wat de belangrijkste eigenschappen zijn, en welke voordelen goede gym leggings met zich meebrengen.

Fitness kleding fashion tips

Wil jij er zeker van zijn dat je de juiste fitness kleding aanschaft waarbij je het maximale uit iedere workout haalt?

Omdat wij als geen ander begrijpen dat het soms overweldigend is om door het overweldigend aantal fitness sportkleding de beste keuze te maken Heb jij hulp nodig met het samenstellen van de perfecte fitness outfit? Volg nu onze 20 gouden fitnesskleding dames tips om de superieure fitness outfit samen te stellen!

Fitness Leggings F.A.Q

 • Zijn de fitness leggings geschikt voor vrouwen met lange benen?

  Vanwege de hoogwaardige four-way stretch die wij gebruiken in onze fitness leggings passen de sportleggings zich volledig aan het lichaam aan waardoor ze ook geschikt zijn voor vrouwen met lange benen.

 • Hebben jullie fitness leggings met print?

  Onze fitness leggings zijn voorzien van flatterende contouren en patronen die ervoor zorgen dat de vrouwelijke rondingen prachtig geaccentueerd worden.

 • Wat zijn de meest flatterende fitness leggings?

  Onze gym queen edition fitness leggings zijn de meest flatterende dames sportleggings van dit moment!

 • Hebben jullie fitness leggings met zakken?

  Nee. Zakken vind je vooral terug bij dames sportleggings met een meer casual design zoals joggingsbroeken. 

Klantenbeoordelingen

Met al deze eigenschappen gecombineerd in onze sportleggings, geloven wij inmiddels nederlands beste fitness leggings te hebben ontwikkeld. Ook onze klanten beoordelingen liegen er niet om..

Wil jij meer van onze klanten beoordelingen terugvinden? Bekijk de vele positieve reacties die onze klanten tot dusver achterlieten op Trustpilot!

CLAIM JE EIGEN FITNESS LEGGING!

0
  0
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leeg