beste sportlegging

Nederlands beste sportleggings 2021

De beste sportleggings bevorderen de sportieve prestaties, voelen comfortabel op het lichaam, en geven een stijlvolle look waarin we ons prettig voelen. De beste sportleggings bezitten de perfecte mix tussen een functioneel- en een stijlvol design waarin jij het ultieme zelfvertrouwen ervaart!

Volgens de editors van Vogue is het belangrijkste voor de beste leggings dat ze heel veelzijdig zijn. Comfortabel genoeg om thuis yoga in uit te voeren en strak genoeg om buiten in hard te lopen.

Verschillende dames sportleggings

Waarom is een goede sportlegging zo belangrijk?

Naast dat we er natuurlijk graag fantastisch uitzien in een mooie sportlegging die ons lichaam mooi overbrengt zijn er ook praktische redenen waarom de keuze voor de juiste sportlegging zo belangrijk is.

Een goede dames sportlegging bevorderd namelijk de sportieve prestaties, kan blessures voorkomen, en zit uiterst comfortabel. Zie onderstaand de voordelen die een goede sportlegging met zich meebrengt.

 • Preventief tegen blessures
 • Beschermen tegen weersomstandigheden
 • Lange levensduur
 • Bevorderen sportieve prestaties
 • Flexibel bewegen
 • Uiterst comfortabele stof

Beste sportlegging op basis van je sportactiviteit

Het kiezen van de passende sportlegging die bij onze sportactiviteiten past helpt ons om sportieve hoogtepunten te bereiken en om in de best mogelijke omstandigheden te kunnen sporten.

Fitness leggings vragen vanzelfsprekend om heel andere eigenschappen dan hardloopleggings en de keuze voor de beste sportlegging is dan ook afhankelijk van de gewenste sportactiviteit.

Dames Sportleggings

Nederlands Beste Sportlegging Top 10

Maak kennis met Nederlands 10 beste sportleggings van dit moment en vind jouw perfecte dames sportbroek! 

Een goede dames sportlegging vormt de basis van iedere sport set en zorgt voor de juiste motivatie, een prachtige uitstraling, en het bevorderen van de sportieve prestaties.

De sportleggings zijn beoordeeld op de kwaliteit van de stof, duurzaamheid, het design, de flatterende werking van de sportlegging, de bewegingsvrijheid, en zijn beoordeeld op de veelzijdigheid om iedere sportactiviteit in te kunnen uitvoeren.

1. Pearl Black

De Pearl Black is ongetwijfeld de beste sportlegging van dit moment.

De zwarte sportlegging heeft een ultra flatterende werking op jouw figuur, geeft je de gewenste smalle taille, zit ultra comfortabel, en is 100% squat proof!

2. Royal Jewel

De Royal Jewel heeft een prachtig hoogwaardig design waarbij het kleurcontrast en de contouren zorgen voor een shaping effect. 

Je benen komen prachtig slank naar voren terwijl de vrouwelijke rondingen juist geaccentueerd worden. De Royal Jewel is daarnaast prachtig te matchen met een wit of zwart sporttopje!

3. Emerald Blue

De prachtige blauwe sportlegging zorgt voor een bijzonder kleurrijke uitstraling en laat het lichaam prachtig slank naar voren komen. 

De contouren op de sportlegging accentueren de vrouwelijke rondingen en geven de gewenste smalle taille

4. Royal Winter

De ideale warme winter sportlegging die zacht en comfortabel aanvoelt. Voorzien van de perfecte stof verhouding en een schitterend design ben jij helemaal klaar voor de koude winter!

5. Royal Highness

De Royal Highness is een prachtige grijze sportlegging die dankzij het kleurcontrast van de patronen zorgt voor prachtig lange slanke benen en de gewenste smalle taille.

De grijze sportlegging is voorzien van hoogwaardige stoffen en is hiermee bestand tegen de meest intensieve workouts!

6. Sapphire Green

Wanneer jij op zoek bent naar een groene sportlegging dan is de Sapphire Green absoluut je perfect match. 

De groene sportlegging zorgt voor een prachtige kleurrijke uitstraling, is volledig squat-proof, en heeft een ultra flatterende werking op je figuur!

7. Ruby Blue

De Ruby Blue is een schitterende lichtblauwe sportlegging met de perfecte pasvorm. De schitterende felgekleurde sportlegging laat jouw figuur stralen en is een absolute must have voor iedere vrouwelijke sporter!

8. Royal Ocean

De prachtige groene sportlegging zorgt met zijn kleurcontrast voor de perfecte shapende werking waardoor jouw figuur slank en prachtig gevormd naar voren komt. 

De functionele patronen perfectioneren het prachtige design en accentueren de vrouwelijke rondingen tot in de perfectie!

9. Royal Pink

De absolute must have voor iedereen die op zoek is naar een roze sportlegging! De Royal Pink vormt een perfecte match met een wit sporttopje en accentueert de vrouwelijke rondingen tot in de perfectie.

De nauwsluitende sportlegging zakt zelfs tijdens de meest intensieve workouts niet af en zorgt voor een energieke en vrolijke uitstraling die je meeneemt in het dagelijks leven!

10. Divine Majesty

De Divine Majesty is met zijn schitterend paarse design één van de meest kleurrijke sportleggings binnen ons assortiment.

De sportlegging is voorzien van de perfecte stof verhouding waardoor de legging aanvoelt als een tweede huid en je figuur prachtig naar voren laat komen!

beste sportleggings

7 Eigenschappen van de beste sportleggings

In onze zoektocht naar de beste sportlegging kunnen we soms verdwalen. Het alsmaar groeiende en overweldigende aanbod aan online sportleggings waarvan veel modellen jou eerder al teleurstelden…

Kies voor onderstaande 7 sportlegging eigenschappen om verzekerd te zijn van een goede sportlegging!

1. Sportlegging die niet afzakt

De beste sportleggings zakken niet af en blijven zelfs tijdens de meest intensieve workouts comfortabel om het middel zitten zodat jij niet geremd wordt in je sportieve prestaties.

Dit komt vanwege de nauwsluitende waistband en de hoogwaardige stoffen die worden gebruikt tijdens de productie van de beste sportleggings. Zorg dat je de sportleggings nooit te heet wast zodat de elasticiteit niet verloren gaat.

Bekijk onze sportlegging die niet afzakt gids voor meer informatie over het afzakken van de leggings en hoe jij dit kunt voorkomen.

2. Sportlegging die niet doorschijnt

De beste sportleggings zijn voorzien van een hoge vezeldichtheid met een hoogwaardige stof verhouding waardoor de sportleggings zelfs tijdens de meest intensieve squats niet doorschijnen.

Bekijk onze squatproof leggings gids om te kijken hoe jij het doorschijnen van de sportlegging kunt voorkomen en hoe je een squatproof legging kunt herkennen.

3. Sweatproof Sportlegging

De beste sportleggings zijn sweatproof waardoor jij comfortabel je workouts kunt uitvoeren. Vochtafdrijvende kunstvezels zoals nylon en polyester zorgen ervoor dat het vocht afkomstig van zweet of regen niet in de sportlegging blijft hangen en dat hierdoor geen zweetplekken of onaangename geurtjes ontstaan.

Sweatproof leggings worden vaak aangeduid als ‘moisture wicking’ en zijn een belangrijke eigenschap voor de beste sportleggings. 

4. Beste sportlegging voor mooie billen

Naast de functionele eigenschappen waar de beste sportleggings aan moeten voldoen, is het natuurlijk ook belangrijk dat de uiterlijke voordelen zichtbaar zijn. 

Shaping leggings zijn de beste sportleggings voor mooie billen en hebben een ultra flatterende werking op je figuur. Door functionele contouren en patronen toe te voegen komen de billen zichtbaar ronder en voller naar voren en zorgen zij voor mooie billen in een sportlegging.

5. Seamless Sportleggings

Seamless sportleggings zijn ongetwijfeld de meest sensationele ontwikkeling in de sportleggings industrie en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de meeste kledingkasten.

De naadloos ontwikkelde sportleggings voorkomen huidirritatie, bezitten een schitterend vlot design, en kennen een lange levensduur.

6. High waist leggings

High waist leggings hebben een hoge taille die zich nauw om het middel sluit en hebben een ultra flatterende werking op het figuur. Je benen, taille, en buik ogen prachtig slank en de hoge taille leggings zorgen voor de perfecte pasvorm.

7. De stof verhouding die bij je sportactiviteit past

De beste sportleggings bezitten de juiste stof verhouding die perfect inspeelt op de gewenste sportactiviteit. Zo dient een hardlooplegging aan heel andere eisen te voldoen dan bijvoorbeeld een fitness legging.

Kies de stof verhouding die het beste bij jouw sportactiviteit past en houdt rekening met de omgeving waarin je sport. Wat is de temperatuur in je sportruimte? Is er kans op regen of hevige wind? Is de kans groot dat we intensief zweten, en hebben we bijvoorbeeld een flexibele sportlegging nodig omdat we intensieve bewegingen uitvoeren?

Bekijk onze sportlegging dames gids voor het vinden van de perfecte sportlegging die bij jouw sportactiviteit past.

De beste sportleggings voor jou persoonlijk

Omdat iedereen natuurlijk een andere tint huidskleur en een ander figuur heeft zijn er naast de algemene eigenschappen die de beste sportleggings bezitten, ook een aantal factoren die de beste keuze voor jou persoonlijk vormen.

Door de kleuren en het design sportlegging te kiezen die het beste bij jou als persoon past kunnen je prachtige sportoutfits samenstellen!

Beste sportlegging voor jouw figuur

Omdat we natuurlijk individueel van lichaamstype verschillen is de beste sportlegging degene die ons lichaamstype het beste weet te flatteren. Hoofdzakelijk kennen we 5 verschillende lichaamstypen die ieder een andere aanpak nodig hebben om de sportlegging te vinden die bij ons figuur past.

Bekijk onze beste sportkleding voor je figuur gids en vind de sportlegging die het beste bij jouw lichaamstype past!

De beste kleur sportlegging

De beste kleur sportlegging is afhankelijk van je eigen huidskleur en de combinaties die je in je sportkleding gebruikt. Daarnaast kunnen kleuren functioneel worden gebruikt om bepaalde lichaamsdelen in de schijnwerpers te zetten of juist ‘onzichtbaar’ te maken.

De kleur sportleggings hebben invloed op ons humeur, onze uitstraling, en op ons figuur. Bekijk welke kleur sportlegging het beste bij jou past en creëer een prachtige sportoutfit!

Beste Sportleggings Video Reviews

Hoewel een afbeelding vaak meer zegt van 1000 woorden zegt een video nog veel meer! Wanneer een aanbieder gebruik maakt van video reviews zijn dit de perfecte graadmeter om te bepalen of het een goede sportlegging is en of jij hem ook mooi vind. 

Nederlands beste dames sportleggings

Met ruim 9 jaar ervaring als consument en leverancier van sportleggings hebben wij inmiddels Nederlands beste sportleggings ontwikkeld die aan alle belangrijke eigenschappen voldoen!

Nooit eerder had een sportlegging zoveel impact op jouw figuur! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
  0
  Winkelwagen
  Je winkelwagen is leeg